Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Unofficial Quidditch Pong

Een uitvinding naar ons hart

Geniaal: zwerkbalbierpong verandert je avondjes uit voorgoed

Robine van Tilburg
Robine van Tilburg chef online
Beer pong – of voor de verknochte Vlamingen onder ons: bierpong – kennen we ondertussen al ettelijke jaren als hét bekendste drankspel dat elke studentenfuif of met alcohol doordrenkte voordrink op stelten zet.

En omdat Harry Potter alles in het leven nét dat tikkeltje draaglijker maakt, bedachten de mannen van Unofficial Quidditch Pong een spel dat beer pong en Harry Potter combineert. Jezelf lazarus drinken tijdens een potje zwerkbal met je dreuzelvrienden, dus. Geef toe, voor een echte Potter-fan klinkt dat als muziek in de oren.

 

zw

 

We moeten eerlijk zijn. De regels van het drankspel zijn stukken ingewikkelder dan pingpongballetjes over de tafel laten stuiteren in de hoop dat ze in een bekertje terechtkomen. Aan zwerkbalbierpong komen zelfs echte toverspreuken te pas. Geen makkelijk karweitje voor een geïntoxiceerde ziel, lijkt ons.

 

Helaas zijn de zwerkbalbierpongsets momenteel uitverkocht, maar je kan je wel hier op een contactenlijst zetten. De makers zullen je dan contacteren wanneer er weer een nieuwe voorraad beschikbaar is.

 

 

 

 

 

Hier vind je nog enkele hilarische drankspelletjes. Niet vergeten: drink altijd met mate. Dit doen 100 dagen zonder alcohol met je lichaam.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '