Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Giphy

We feel you.

7 dingen die elke nagellak addict herkent

Robine van Tilburg
Robine van Tilburg chef online
Bestaat meer dan de helft van jouw make-up stash uit nagellakjes? Dan zijn volgende zaken vast enorm herkenbaar voor jou. En hé, het is oké!

1. Nauwkeurig oog

 

Koraalrood, peachy of zalmroze: het is een wereld van verschil! Eke tint is dan ook onlosmakelijk verbonden met een bepaalde feel voor jou. Grasgroen voor een lentedag, iets dieper groen voor de winter. Yes, it makes sense!

 

2. Onderliggende missie

 

In een beautywinkel is de nagellakcorner opzoeken steevast een onderdeel van je bezoek. Foundation en een nieuwe mascara nodig? Toch even de nieuwste nagelkleurtjes checken. Je vindt trouwens áltijd tinten die je nog niet in je bezit hebt (zie puntje 1). Inladen, die handel!

 

 

gif

© Giphy

 

3. Matching outfit

 

Bij elke outfit kan je een passende nagelkleur uit jouw stash bedenken. Er zijn ook kleuren die not done zijn in combinatie met een bepaald kledingstuk. Blauwe trui in combinatie met blauwe nagellak? No way, José! Je matcht meer dan eens je kleding aan je nagellakkleur in plaats van andersom.

 

4. Speciale gebeurtenis

 

Een speciale gebeurtenis vraagt om een bijpassende nagelkleur. Je gebruikt de graduation party van je neef zelfs als excuus om een nieuw kleurtje aan je collectie toe te voegen. Een trouw? Een kleurtje met parelglans is ideaal. Avondje uit? Paarse glitters, dieprood, hemelsblauw,... Alles kan en alles mag. Zelfs de kleinste gebeurtenis smeekt jou – je hoort je nagellakjes letterlijk smeken om nieuwe broertjes en zusjes, écht waar – om een uitbreiding van je stash.

 

 

gif

© Giphy

 

5. Manicure

 

Je droomt van ideale, professioneel verzorgde nagels in de mooiste kleurtjes, maar je zou het gevoel hebben dat je je gigantische nagellakcollectie verraadt. Waarom zou je trouwens een kleurtje kiezen in het nagelsalon als jouw collectie thuis minstens even uitgebreid is?

 

6. Nagellak everywhere

 

In elke handtas, in elke schuif en zelfs op de keukenkasten: overal slingeren er potjes nagellak rond. Vooral in je handtas zijn verschillende opties van levensbelang!

 

7. Ordenen

 

Je kan je helemaal zen voelen tijdens het ordenen van je nagellakcollectie. Kleur per kleur, oplopend of aflopend per tint. Als je ze zo bij elkaar ziet staan, valt je leven opeens weer helemaal in de plooi.

 

 

gif

© Giphy

 

 

Wil jij je vele kleurtjes allemaal nog jaren kunnen behouden? Hier zijn enkele tips. Deze 10 problemen kan je oplossen met nagellak. En dit zegt jouw kleur nagellak over jou.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '