Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Firebox.com

Een superleuk gadget voor op de festivalweide

OMG: er bestaat nu bellenblaas met alcoholsmaak

Toen we jong waren, was bellen blazen onze favoriete activiteit. Het enige minpuntje? Die vervelende zeepsmaak! Gelukkig kunnen we met Bubble Lick Edible Bubbles een tweede jeugd beleven. Zij hebben namelijk bellenblazers mét alcoholsmaak uitgebracht. 

De bubbels kunnen gemaakt worden in bijna elke smaak. Wil je bubbels met wijnsmaak of met cocktail flavour? Alles is mogelijk. Wanneer je een set bestelt, krijg je een doos met zes flesjes. Elke bellenblazer bevat 25 ml oplossing die de bubbels creëert. Voor de rest is er nog plaats in het product om alcohol naar keuze te voegen. Het kan bijvoorbeeld met gin, maar je kan ook frisdrank of koffie toevoegen.
 

Bubble Lick Edible Bubbles

Vervolgens draai je gewoon de dop weer op je flesje, even goed schudden en klaar! De bellenblazer is klaar voor gebruik. Een superleuk gadget voor op een festival of voor een avondje met de girls.

 

De makers raden aan om de bellenblazer enkel buiten te gebruiken. Want je wil natuurlijk geen vlekken op je meubels. Voor de rest is er geen enkel probleem en kan je de bellen gewoon vangen zonder dat je met een vervelende zeepsmaak achterblijft in je mond.

 

Nog meer geweldige uitvindingen:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '