Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

Durf jij?

WAUW: 9 korte kopjes die je meteen naar de schaar zullen doen grijpen

Laura Vansweevelt
Laura Vansweevelt Web- en reportagejournalist
Niets zo chic en stijlvol als een pixiecut. Niet overtuigd? Laat je inspireren door deze 9 sterren die bewijzen dat je een kort kopje op evenveel manieren kan dragen. Wedden dat je een afspraak maakt bij de kapper zodra je door de fotogalerij bent?

Ruby Rose (30)

Ruby Rose (30)

Een pixiecut braaf? Better think again. Kam je haar naar achteren om meer volume te creëren net zoals ‘Orange is the New Black’-ster Ruby Rose. Voeg een glamoureus paar smoky eyes toe and you’re good to go.

Michelle Williams (36)

Michelle Williams (36)

Een kort kopje en een platinablonde haartint is een match made in heaven. Williams’ perzikkleurige lipstick doet het geheel er elegant en stijlvol uitzien. 

Ginnifer Goodwin (38)

Ginnifer Goodwin (38)

Ginnifer Goodwin is het ultieme bewijs dat je ook met een voller gezicht kan wegkomen met een pixiecut. De nonchalante bles die halvelings op haar voorhoofd valt, maakt de look chic en toch casual.

Scarlett Johansson (32)

Scarlett Johansson (32)

Is een pixiecut je toch net iets te stoer? Opteer dan voor een halflange versie zoals Scarlett Johansson. Haar golvende haar maakt het geheel zachter. 

Jennifer Hudson (35)

Jennifer Hudson (35)

Lange, warrige lokken op het voorhoofd creëren een gesofisticeerde pony en maken je kapsel wat meer rock-‘n-roll. 

Evan Rachel Wood (29)

Evan Rachel Wood (29)

Het enige nadeel aan een kort kopje? Wanneer je haar gekleurd is, valt de uitgroei eens zo hard op. Actrice Evan Rachel Wood kiest ervoor haar wortels niet bij te kleuren, wat haar pixiecut zo mogelijk nóg cooler maakt. 

Millie Bobby Brown (12)

Millie Bobby Brown (12)

Yep, de ‘Stranger Things’-actrice is amper 12 jaar oud en toch zouden wij een fortuin geven voor haar prachtige coupe. Haar langere pixiecut is het ultieme bewijs dat korte kopjes ook mooi zijn wanneer je ze laat uitgroeien. 

Kristen Wiig (43)

Kristen Wiig (43)

Kledingtip: als je voor een pixiecut gaat, shop dan meteen ook voor hemdjes en truitjes met een hoge kraag. De twee samen doen je er langer en slanker uitzien. Win-win!

Sarah Paulson (42)

Sarah Paulson (42)

Het stadium tussen een pixiecut en een bob hoeft allesbehalve awkard te zijn. Het bewijs? Dit pittige kapsel van actrice Sarah Paulson.

Lees ook: 

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '