Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

'Ik ben erg trots om de wereld mijn passie voor lingerie te tonen.'

ZIEN: de eerste collectie van Doutzen Kroes voor lingerielabel Hunkemöller

Laura Vansweevelt
Laura Vansweevelt Web- en reportagejournalist
Sinds we wisten dat het Friese topmodel Doutzen Kroes (31) de Nederlandse Sylvie Meis (38) zou vervangen als ambassadrice van lingerielabel Hunkemöller, konden we niet wachten tot de eerste collectie van Doutzen in de winkel zou liggen. En die dag is eindelijk aangebroken, woehoe!

Vanaf vandaag is de lingeriecollectie van Doutzen Kroes online verkrijgbaar met een exclusieve presale. De collectie kreeg de naam ‘Doutzen Stories’ en zal vanaf maandag in de winkel liggen.

 

Doutzen: 'Een geweldige kans voor mij'

Doutzen is alvast laaiend enthousiast over haar eerste lingeriecollectie: ‘Ik zit al een tijdje in de modewereld, maar heb nog nooit de mogelijkheid gehad om mijn eigen lingeriecollectie te ontwerpen. Dit is een geweldige nieuwe kans voor mij!’

Het 31-jarige topmodel uit Friesland, jonge mama van twee, is dan ook erg trots dat ze met haar collectie voor Hunkemöller haar passie voor lingerie kan delen. ‘Het is een merk dat dicht bij me staat en waar ik mee ben opgegroeid in Nederland, een merk met een sterk erfgoed.’

 

De campagnebeelden die eerder deze zomer in Rome werden gemaakt, zijn alvast prachtig. Hoe schattig is Doutzen op de foto met die kleine witte kitten? To die for!

 

Doutzen Stories shop je vanaf vandaag via de webshop van Hunkemöller en vanaf maandag in de winkel. Prijzen variëren van € 14,99 tot € 44,99.

 

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '