Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© ZARA

Hier hebben alle Zara-lovers op gewacht

OMG: Zara komt met ZALIG nieuws!

Zara is zonder twijfel een van onze favoriete winkels. De outfits lijken vaak net van de runway te komen en de prijs valt ook goed mee. Grote kans dat jij ook graag shopt bij deze Spaanse winkelketen, aangezien je bij Zara voor elk wat wils vindt. Het enige nadeel? Die enorm lange rijen aan de paskamers en/of de kassa. Maar daar komt dus nu verandering in...

Refinery29 bracht onlangs een bezoekje aan het hoofdkantoor van Zara in Spanje en kwam buiten met groot nieuws. De Spaanse keten gaat zijn winkels namelijk een upgrade geven. WIj waren al euforisch toen Zara eindelijk maatje XXL toevoegde maar dit nieuwtje is zo mogelijk nog beter.

 

De upgrade van de winkels houdt onder meer in dat klanten de mogelijkheid krijgen om hun eigen producten te scannen en af te rekenen, waardoor de rijen aan de kassa minder lang worden. Net zoals de selfscan in de Delhaize maar een beetje leuker, want er komen ook beeldschermen in de paskamers, waarop je gewoon kan vragen om een andere maat. De upgrades zijn al in een aantal Spaanse Zarawinkels toegepast en nu wachten we ongeduldig tot wij aan de beurt zijn.

 

Lees ook:

Zara brengt nu kledingstukken in maat XXL uit

Oeps, we spreken 'Zara' al ons hele leven verkeerd uit

Fans van tennisster Sharapova kopen plots allemaal dit T-shirt van Zara

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '