Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Pinterest

Ready, shop, go!

8 zomertrends die onmisbaar zijn in je kleerkast

Met de zomer in het vooruitzicht hebben we weer een nieuw excuus om te shoppen. Niet dat we er één nodig hebben, want 'we deserve it'. Wil je het nieuwe seizoen graag fashionable ingaan, shop dan zeker deze 8 zomertrends! Ons shoplijstje is alvast gemaakt.

1. Blote schouders

offshoulder

Je schouders krijgen voldoende vitamine D met deze trend. Ontbloot je schouders volledig of draag een topje dat subtiel wat schouder showt.

 

2. Mom jeans

mom

Na de skinny en de boyfriend jeans is er deze zomer de mom jeans. Neen, je hoeft niet de broek van je moeder aan. Het is een jeansbroek met klassieke snit: hoge taille en losse pijpen.

 

3. De knoop erin

knoop

Je hoeft niet altijd nieuwe kleren te shoppen om mee te zijn met de trends. Elk topje of T-shirt wordt deze zomer leuker door er onderaan een simpele knoop in te leggen.

 

4. Poederroze

roze

De kleur van 2016 is poederroze of bubblegumroze. Roze is niet alleen voor barbies of kleine meisjes, pinkypromise!

 

5. Veterwerk

veter

Niet de makkelijkste schoenen, maar het knopen is zeker de moeite waard. Je benen schitteren tussen al die touwtjes. Je kan voor een hoge of lage gladiatorsandaal gaan en ook de veterhak is helemaal hot.

 

6. De onderjurk

slip

Een trend die misschien wat gedurfd is, maar op-en-top zomers! Vind je dit allemaal wat te veel van het goeie, combineer de onderjurk dan met een jeansvest of draag er een T-shirt onder. Make it work!

 

7. In de plooi

plooi

Plissé maakt jouw zomerlook compleet! Of het nu om een maxirok of culottebroek gaat.

 

8. Patchwork

plooi

Je herkent de fleurige opstiksels wel vanuit je kindertijd. Onze moeders hadden toen hun handen vol met onze scheuren te bedekken. Nu zijn de kleurrijke patches helemaal terug.

 

Lees meer:

HEBBEN: de Primark High Summer-collectie.

Welke stijl heb jij? Kies aan de hand van deze outfits.

MUST HAVE: 7 x choker-ketting onder de € 20.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '