Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

Comfortabel en stressbestendig

De perfecte outfit om te gaan soldenshoppen in de winter

Heb jij intussen onder de knie hoe je slim moet soldenshoppen en ben je van plan om komend weekend de drukke winkelstraten te trotseren? Dan kan je outfitgewijs ook maar beter voorbereid zijn. Wij zochten voor jou zorgvuldig de meest comfortabele, stressbestendige en zweetvrije outfit bij elkaar.

1. Slimme stoffen

Vermijd tops of bloesjes in synthetische stoffen als je makkelijk transpireert. Kies liever voor katoen of linnen: dat laat meer lucht door en geurtjes zullen minder snel blijven hangen.

T-shirt linnenmix – € 14,99 – H&M.

 

2. Zonder jas

Een wollen trui of cardigan is perfect om je tegen de koude te beschermen wanneer je tussendoor even in de buitenlucht moet wandelen. Die dikke winterjas laten wij in dit geval toch liever thuis wegens overbodig overgewicht.

Cardigan – € 69,95 – Zalando.

 

3. Comfy broek

Als we onze kleren snel willen kunnen uittrekken in de paskamers gaat onze voorkeur uit naar een broek. En dan nog het liefst een comfortabel model, zodat we tijdens de lunch naar hartenlust krachten kunnen opdoen.

Levi's boyfriend jeans – € 99,95 – Zalando.

 

4. Sneakerfreaks

Draag comfortabele schoenen, dat spreekt voor zich. Hakken laat je vandaag beter achterwege, sneakers krijgen voorrang. What's new?

Sneakers – € 29,95 – Stradivarius.

 

5. Less is more

Extra ballast willen we tijdens het shoppen vermijden, maak dus een selectie van de échte essentials en stop die in een kleine crossbody tas.

Handtas – € 15 – Monki.
Sjaal – € 16,95 – Pieces.

 

Meer soldentips:

Slim soldenshoppen doe je zo

11 dingen die je begrijpt als je shopt tijdens de solden

Daarom moet je op de laatste dag solden shoppen

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '