Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Imaxtree

Perfect voor girls on a budget

Met deze drie trucjes hoeft een nieuw kapsel niet duur te zijn

Met de feestdagen in aantocht kan je iedere zuurverdiende cent gebruiken. En naast een nieuw feestjurkje en cadeautjes voor iedereen, wil je ook graag een mooi kapsel tijdens de feestdagen. We feel your pain, maar een mooi kapsel hoeft niet per se duur te zijn. Met de volgende tips kan je met een beperkt budget toch een schitterend feestkapsel creëren.

1. Speel model bij een kappersschool

Bij een kappersschool kan je vaak terecht voor een kapsel dat aanzienlijk minder kost. Voor minder dan € 25 loop je met een nieuw kapsel de deur uit. Zoek even op internet waar je kappersscholen in je buurt kunt vinden. Zo kan je meteen even de prijzen op hun website bekijken. 

 

2. Ga voor een thuiskapper

Een thuiskapper is een stuk goedkoper dan een kapsalon. Vraag even na in je vriendenkring, en er is vast wel iemand die een goede haarkunstenaar kent die aan huis komt (misschien wel iemand die met je eigen verf je haren wil kleuren). Zo bespaar je nog meer geld.

 

3. Do it yourself 

En dan bedoelen we niet zelf je coupe knippen, maar wel zelf je haar kleuren. Of zelf je haren opsteken voor de feestdagen. Online vind je talloze tutorials om zelf makkelijke feestkapsels te maken, en ook wij inspireren je graag!

 

Kapselinspiratie voor girls on a budget:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '