Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© & Other Stories

Fast forward naar de lente van 2016!

& Other Stories strikt Rodarte voor nieuwste co-lab

Redenen waarom wij graag een fast forward naar de lente van 2016 doen: de zon, de vogeltjes die ons wekken én de co-lab van & Other Stories en Rodarte. High-end fashion voor een prijsje, yes please!

Rodarte staat bekend voor zijn artistieke mix van haute couture, moderne vrouwelijkheid en Californische invloeden. Lees: sequins, girly snits en metallic touches. Oprichtsters Kate en Laura Mulleavy weten als geen ander wat vrouwen willen. En lucky for us, kunnen we hun pareltjes volgende lente ook voor een iets betaalbaarder prijsje bij & Other Stories scoren.

 

"Dankzij deze bijzondere samenwerking met & Other Stories kunnen we het verhaal van Rodarte vertellen in een nieuwe omgeving en daar zijn wij blij om," klinkt het bij Kate en Laura. "Dankzij de unieke positionering van & Other Stories in het modelandschap hebben we een heel speciale collectie kunnen creëren."

 

Het is voorlopig nog even spannend aftellen naar de lente van 2016 vooraleer de Rodarte & Other Stories co-lab in de rekken hangt en online te verkrijgen is.

 

 

Bekijk de eerdere co-labs van & Other Stories hier.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '