Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Veer

Dit is hét trucje om pijnlijke voeten in hakken te vermijden

Hakken maken een outfit, ze geven je zelfvertrouwen en mannen vinden je er aantrekkelijk door, maar eigenlijk zijn ze ook gewoon een pain in the ass. Of in the feet, want na een dag of nacht – soms zelfs een uurtje – op hakken, kan je het gevoel hebben dat je voeten elk moment gaan afsterven. Met dit simpele trucje zou dat verleden tijd moeten zijn.

Een hele avond op hakken eindigt bijna altijd in helse pijnen. Als je dan een extra paar teenslippers of ballerina's in je handtas bent vergeten stoppen, betekent dat zo goed als zeker het einde van je avond. Nochtans zou de oplossing voor dit probleem helemaal niet moeilijk of duur zijn én heb je het wondermiddeltjes waarschijnlijk al in huis.

 

Schoenexperte – yep, het bestaat – Meghan Cleary stelt namelijk voor dit heel eenvoudige driestappen te volgen alvorens de deur uit te gaan op je gehakte schoen:

 

 

1. Hou je voeten onder koud water

 

2. Smeer een beetje handcrème op je vochtige voeten

 

3. Trek je schoenen aan terwijl ze nog vochtig (maar niet nat!) zijn

 

 

Handcrème? Handcrème! Volgens Meghan houdt de handcrème het vocht van het water vast, waardoor de schoen goed over de pijnlijke plekken glijdt. Eerst zien en dan geloven, maar het lijkt ons het proberen waard!

 

 

emma stone

© Giphy

 

 

Bron: whowhatwear.com

 

 

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '