Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

Doei! Ciao! Daag!

Zo verberg je een kater

Heb je gisteren een stapje in de wereld gezet en moet je zo meteen naar een familiefeest? Met deze tips zie je er toch fris en uitgeslapen uit. 

1.      Douchen

Overduidelijk voor veel mensen, maar als je een vroege afspraak hebt, ren je vaak de deur uit zonder eerst even te douchen. Zet je wekker tien minuutjes vroeger en spring de douche in. Je voelt je meteen wakker en je maakt komaf met eventuele geurtjes. Zo kan je bovendien ook die stempel van je hand wassen.

 

2.      Hydrateren

Als je wat gedronken hebt, is het belangrijk om de volgende dag véél water te drinken. Om snel weer een glowy skin te creëren, gebruik je best ook een hydraterende crème.

 

3.      Gebruik een primer

Heb je ook vaak het gevoel dat je make-up minder lang blijft zitten als je de avond voordien gedronken hebt? Dat komt omdat je huid gedehydrateerd is en zo alles wat je op je gezicht smeert sneller zal absorberen. Door een primer te gebruiken creëer je een soort van barrière tussen je huid en je make-up.

 

4.      Concealer is een must

Je beste vriend als je een kater hebt? Dat is je concealer! Gebruik hem om donkere kringen te camoufleren, je binnenste ooghoek op te lichten en om eventuele puistjes te bedekken.

 

5.      Ga voor glans

Breng een highlighter aan op je jukbeenderen, onder je wenkbrauwen en aan je cupidoboogje. Breng ook een beetje blush aan op de appeltjes van je wangen. Je ziet er meteen een stuk frisser uit.

 

6.      In need of mascara

Krul eerst je wimpers met een wimperkruller en breng vervolgens royaal enkele laagjes mascara aan. Je slaapoogjes verdwijnen meteen als sneeuw voor de zon.

 

7.      Gebruik geen donkere lippenstift

Nu het najaar lonkt, durven we al eens kiezen voor een donkerrode lippenstift. Toch kan je een donkere kleur op je lippen beter vermijden als je last hebt van een kater. Zo zie je er vaak moe en niet uitgerust uit. Kies eerder voor een neutrale of een roze kleurtje.

 

Nog meer tips? Check zeker eens deze artikels:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '