Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Belga

'Een fantastische madam'

Erik Van Looy heeft voor het eerst sinds zijn scheiding een nieuw lief

Robine van Tilburg
Robine van Tilburg chef online
Zo'n drie jaar geleden raakte bekend dat regisseur/presentator Erik Van Looy zou scheiden van zijn vrouw. Voor het eerst sinds zijn scheiding heeft de ondertussen 55-jarige Erik nu opnieuw een lief!

In juli 2014 maakte Erik Van Looy zelf bekend dat hij na een huwelijk van ruim 20 jaar zou scheiden van zijn vrouw. De twee hebben samen een zoontje, Lucas. Na bijna drie jaar op vrijersvoeten te zijn, wordt het weer eens tijd voor wat anders, moet Erik gedacht hebben.

 

Erik was de afgelopen vier dagen te gast op Gert Verhulsts boot in 'Gert Late Night'. Daar deed hij gisteravond in bed met Gerts sidekick James Cooke een verrassende uitspraak. Op James' vraag hoe het kwam dat Erik zo goed kan opschieten met acteur Kevin Janssens, antwoordde hij: 'We zijn allebei een bepaalde periode in ons leven vrijgezel... geweest. Geweest, ja. Ik ben ergens op proefcontract, denk ik.' Wanneer James hem vroeg of hij dan 'heel verliefd' was, antwoordde Erik doodeerlijk: 'Ja, fantastische madam.' Het wie, wat, waar, wanneer, hoe... blijft nog even geheim.

 

Dat weten we dan ook weer! En wat we nog weten is dat N-VA-voorzitter Bart De Wever Gerts volgende bootgast wordt. Kijk dus zeker van maandag tot en met donderdag om 22u20 naar 'Gert Late Night' op VIER!

 

 

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '