Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© @oneandonlyastrid op Instagram

'Ik heb zijn kop jarenlang boven water gehouden'

Astrid moest ‘den John’ de laatste jaren financieel ondersteunen

Dat the one and only Astrid al een tijd serieus in de clinch ligt met haar ex-man John Bryan is al langer geweten. John eist onder meer een schadevergoeding die Astrid financieel zou kunnen ruïneren. Al blijkt dat Astrid jarenlang degene is die John overeind hield.

In de aflevering van 'Astrid' die vanavond te zien is op VIJF vertelt Astrid hoe ze ex-man John Bryan jarenlang financieel moest ondersteunen. Eerder vertelde Astrid al dat de rechtszaak met haar ex een nagel aan haar doodskist is die in staat is om haar op financieel vlak compleet te ruïneren

 

'Den John' zou meer dan twee miljoen dollar van Astrid eisen, terwijl iedereen de indruk had dat hij zelf miljoenen bezitte. Volgens Astrid zat dat anders: 'Ik heb zijn kop héél veel jaren boven water moeten houden. Ik heb stortingen gedaan omdat de hypotheek anders niet kon afgelost worden. Ik heb zelfs de huur van zijn bureau betaald.' Aangezien de twee op dat moment gelukkig getrouwd waren, vond Astrid het niet meer dan normaal om John te helpen bij zijn problemen.

 

Astrid zou al een serieuze som geld betaald hebben om John destijds uit haar leven te krijgen. Nu hij twee jaar later weer om geld komt vragen, is dat voor haar een teken dat hij opnieuw financiële hulp nodig heeft. Al is de lopende rechtszaak absoluut geen pretje op financieel vlak: maandelijks zou Astrid sommen van 20 000 à 50 000 euro aan haar advocaat kwijt zijn.

 

Meer zie je vanavond in 'Astrid', om 20u35 op VIJF.

 

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '