Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

VIDEO: Koen Wauters verrast vrouw Valérie met innige kus tijdens concert

‘Waar is mijn vrouw? Waar is mijn vrouw?’ Duizenden fans (van wie ongetwijfeld een groot deel van het vrouwelijke geslacht) riepen Koen Wauters afgelopen vrijdag toe in het Sportpaleis. Maar de frontman van Clouseau had maar oog voor één vrouw: de zijne.

Het afgelopen weekend stonden de broertjes Wauters in het Sportpaleis voor 'Clouseau Danst'. Vrijdagavond verliet frontman Koen (49) tijdens het nummer 'Oh Ja’ het podium om op zoek te gaan naar zijn echtgenote Valérie De Booser (37), waarna hij haar verraste met een innige kus. Het publiek ging volledig uit z’n dak. 
 

 

'Superromantisch'

Eens thuis kreeg hij de volle laag van kinderen Zita (11) en Nono (10): ‘Moest dat nu echt, papa?’ En ook Valérie voelde zich eventjes ongemakkelijk. ‘Ik schaamde me toch wel een beetje toen hij mij aan het zoeken was in het publiek’, gaf ze toe aan Het Nieuwsblad.

 

‘Je verschijnt dan plots ook op zo’n groot scherm’, aldus De Booser. Maar ondanks het feit dat ze even de kluts kwijt was, vond ze het wel een mooi gebaar. ‘Het was superromantisch, echt lief.’ Cuuute! 

Bron: Het Nieuwsblad

Lees ook: 

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '