Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© PHOTO NEWS

Wat een bizar verhaal...

SAY WHAT: Britse prinses verwondt Ed Sheeran met zwaard

Dat het op zaterdagavond ook bij de royals wel eens uit de hand kan lopen, blijkt uit de laatste berichtgeving van Britse tabloid 'The Sun'. Tijdens een feestje in de Royal Lodge werd zanger Ed Sheeran (25) namelijk per ongeluk in zijn gezicht gesneden met een zwaard, door niemand minder dan prinses Beatrice van York (28). 

Het voorval begon allemaal met de Britse zanger James Blunt (yep, die van 'You're Beautiful'), die ook op het feestje in het huis van prins Andrew – de zoon van de Britse koningin Elizabeth en prins Philip – aanwezig was.
 
Blunt grapte dat hij altijd al graag geridderd had willen worden. Onder de aanwezigen was prinses Beatrice, de dochter van prins Andrew, en zij riep verheugd uit dat ze dat wel kon regelen. Ze voegde de daad bij het woord door prompt een ceremonieel zwaard van de muur te halen. 'Ze hield het vervolgens boven zijn hoofd en zei tegen hem: "Sta op Sir James", precies zoals haar oma dat zou hebben gedaan in het paleis', vertelde een ingewijde achteraf aan de Britse krant 'The Sun'.
 

Beatrice van York

In allerijl naar het ziekenhuis

Volgens diezelfde bron ging het vervolgens helemaal verkeerd toen de prinses het gewicht van het zwaard verkeerd inschatte. 'In plaats van een licht tikje op de schouders van James, zwaaide ze het naar achteren, niet wetende dat Ed Sheeran daar stond.' De 'Thinking Out Loud'-zanger werd geraakt aan het oog en werd in allerijl naar het ziekenhuis gebracht. Al gokken we dat zijn verwondingen niet levensbedreigend waren, aangezien hij eens hij gehecht was, meteen weer terugkeerde naar het feestje. Oef! 
 
Lees ook: 

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '