Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Instagram <a href="https://www.instagram.com/p/BKQ5KzthsU3/?taken-by=mileycyrus&amp;hl=en" target="_blank">@mileycyrus</a>

En een leuk weetje over Liam Hemsworth

Daarom verschijnt Miley Cyrus nooit meer op de rode loper

De 23-jarige Miley Cyrus wil nooit meer op de rode loper verschijnen. Dat vertelt ze in een interview aan 'Elle'. En wisten jullie dat ze officieel weer wakker wordt naast Liam Hemsworth?

'Waarom moet ik verschijnen op de rode loper? Omdat ik belangrijk ben? Omdat ik beroemd ben? Zo ben ik niet.' 

 

BAM, met deze woorden maakt Miley Cyrus een statement. Ze vindt het ongepast dat ze in de schijnwerpers staat terwijl er zo veel mensen in de wereld lijden. En daar is de lieve kant van Miley weer! 

 

Vrijwilligerswerk

 

Tijdens haar vrije tijd zet de Amerikaanse zangeres en actrice zich graag in voor daklozen en jongeren met problemen. Ze heeft daarom 'The Happy Hippie'-stichting opgericht. 

 

Maar Miley heeft een zeer drukke agenda. Vanaf volgend jaar is ze te zien in de film 'Crisis Six Scenes' van Woody Allen en volgend seizoen keert ze terug als jurylid bij de Amerikaanse versie van 'The Voice'. 

 

Pokémon Go en Snapchat 

 

'Ik weet niet hoe Snapchat werkt en ik speel ook niet met Pokémon Go. Deze ochtend stond Liam (Hemsworth) op en ging meteen naar de carwash omdat daar – hoe heet dat? – een Pokéstop was. 'Go and cath them all', riep ik nog naar hem.'  #couplegoals

 

 

Bron: Elle

 

Lees ook: 

 

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '