Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Medialaan

Twee nieuwe castleden voor het nieuwe seizoen van de hilarische VTM-serie

HOERA: Matteo Simoni wordt nieuwe vaste waarde in ‘Wat als?’

Robine van Tilburg
Robine van Tilburg chef online
Dat wij grote 'Wat als?'-fans zijn, daar bestaat geen twijfel over. En dat wij grote Matteo Simoni-fans zijn, dat staal al helemaal als een paal boven water. We hadden al het genoegen om met zijn 'Safety First'-personage Smos te keuvelen én we zitten nog een maandje likkebaardend te wachten op Matteo's perfecte verschijning in 'Callboys' op VIER, maar van dit nieuws worden we echt he-le-maal wild!

Later dit jaar zendt VTM het derde seizoen van de haast niet te overtreffen serie 'Wat als?' uit. De vaste castleden Bruno Vanden Broecke, Charlotte Vandermeersch, Nico Sturm, Ben Segers, Ruth Beeckmans, Gunther Lesage en Koen De Graeve zullen zoals gewoonlijk in vol ornaat te bewonderen zijn, maar 'Wat als?' krijgt er ook twee kersverse kuikens bij...

 

Niemand minder dan adonis Matteo Simoni krijgt een vaste stek in het 'Wat als?'-team. Wij zijn alvast laaiend enthousiast over zijn komst en dat is Matteo zelf gelukkig ook: 'Het is gewoon te gek om mee te mogen doen met een programma waar je zelf al jaren fan van bent. Toch is dit is een heel nieuwe uitdaging voor mij, want je kruipt telkens heel kort in de huid van een bepaald personage, terwijl ik gewend ben om mij helemaal onder te dompelen in één rol.' De 27-jarige actrice Charlotte Timmers wordt de benjamin van de groep.

 

Opwarmertje nodig? Hierzo:

 

[sm-rambla-embed][YOUTUBE_14G0xvLaYxk][/sm-rambla-embed]

 

 

 

Lees meer:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '