Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Reporters

De twee hebben blijkbaar al drie jaar een relatie

Eindelijk bevestigd: Katie Holmes en Jamie Foxx zijn een koppel

Het gerucht dat Jamie Foxx en Katie Holmes een koppel zijn, doet al een tijdje de ronde. Toch werd het nieuws nu ein-de-lijk bevestigd en dit door actrice Claudia Jordan.

Claudia Jordan zei in een interview dat ze goed bevriend is met Jamie, maar dat ze geen relatie hadden in het verleden. Toen de journaliste vroeg naar zijn relatie met Katie Holmes vertelde Claudia het volgende:

Hij is erg gelukkig met haar en ik vind het fijn om hem zo gelukkig te zien

Katie Holmes en Jamie Foxx werden al verschillende keren in elkaars gezelschap gespot. Zo werd ze enkele maanden geleden met een verlovingsring rond haar vinger gezien, maar de twee zijn voorlopig niet verloofd.
 

In 2013 werden de twee gezien op het evenement van een liefdadigheidsorganisatie. Samen hadden ze de tijd van hun leven op de dansvloer. Begin dit jaar werd er ook gezegd dat ze al anderhalf jaar stiekem een relatie hebben. Jamie en Katie wilden hun relatie liever geheim houden, maar daar komt nu dus verandering in.
 

Ondertussen is uit verschillende bronnen gebleken dat de twee iets hebben samen. Publiekelijk houden ze het stil, maar onder vrienden is er geen geheim dat beide acteurs verliefd zijn.

 

Nog meer celebnieuws:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '