Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Instagram: josjecoos

En ja, daar zijn beelden van

VIDEO: Josje aan de drugs

Het brave K3-imago van Josje is aan de deur gezet. Het ex-K3’tje koos onlangs al voor een opvallend accessoire, maar gaat nu nog een stapje verder. De blonde schone was te zien in het tv-programma ‘De gevaarlijkste wegen’ en probeerde hier Qat uit. Dit is een plant waarvan de blaadjes een effect hebben dat vergelijkbaar is met amfetamine.

Samen met actrice Victoria Koblenko reist Josje rond in Ethiopië. Na vier uur rijden komen de dames eindelijk een dorpje tegen. Het is er toevallig markt en ze hopen dat ze er Qat kunnen kopen. Dit is een plant waarbij de blaadjes als een natuurlijk amfetamine werken.
 

Je wordt er high van en vooral bij vrachtenwagenchauffeurs is het spul populair. Zo kunnen ze een hele avond doorrijden. Nieuwsgierig als ze is, wil Josje de werking van Qat zelf eens proberen. Voor zo’n 21 cent weten ze al snel een hele zak te scoren.
 

Je hoeft de groene blaadjes gewoon op te eten en dat bevalt Josje duidelijk niet. Het gewenste effect blijft duidelijk uit, want in plaats van een actief gevoel valt de blondine gewoon in slaap. Wil je zelf kijken naar hoe dat ging. Check dan hier het fragment en spoel door tot 14min30

Wil je nog meer lezen over Josje? Dat kan hier:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '