Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Instagram: klaasje_meijer

Een kerstcadeautje van Studio 100!

Hoera: K3 krijgt nog 2 nieuwe programma’s

‘K3 zoekt K3’ is nog maar net voorbij, of we mogen al twee nieuwe programma’s verwachten. Zo krijgen de nieuwe meisjes niet alleen een animatieserie op VTMkzoom, maar komen er ook twee programma’s op Studio 100 TV.

Een eerste programma kreeg de naam ‘Dit is K3’. Het zal gaan om een docusoap waarin je backstagebeelden van Klaasje, Hanne en Marthe te zien krijgt. Je volgt de nieuwe K3 van vlak na de finale tot aan hun repetities, hun eerste show en hun ontmoetingen met de fans. Schrijf dus snel 21 t.e.m. 25 december in je agenda.
 

De kerstvakantie wordt nog leuker door ‘Welkom bij K3!', waarin de meisjes verhuizen naar de nieuwe K3-flat. Tijdens het inrichten van hun nieuwe optrekje vinden ze al het materiaal van 17 jaar K3 in dozen. Samen met Karen, Kristel en Josje halen ze leuke herinneringen op. Je mag het programma verwachten in de tweede week van de kerstvakantie.

Afgelopen weekend was het superdruk voor de gloednieuwe K3. Ze hadden namelijk hun eerste grote show. Heb je hem niet gezien? Bekijk dan hier enkele beelden uit hun repetitie. Bij zo’n eerste show horen natuurlijk ook interviews. Zo nam Gertje een van de journalisten eens goed beet. Foei!

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '