Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Facebook: De Slimste Mens Ter Wereld

Foei!

Philippe Geubels verklapt opnieuw een antwoord

Het is nog maar net geleden dat jurylid Philippe Geubels een hilarische blunder beging tijdens De Slimste Mens. De komiek kreeg meteen het schaamrood op de wangen, maar wie dacht dat de grapjas zijn lesje wel geleerd had, heeft verkeerd gedacht. 

In de vorige aflevering van De Slimste Mens Ter Wereld verklapt Philippe Geubels opnieuw een antwoord. Erik Van Looy zocht de naam van de Miss Belgian Beauty-organisator. Kandidate Zuhal Demir kon maar niet op de naam van Ignace Crombé komen. Erik probeerde het voorval nog te voorkomen door ‘Hold it right there mister’-gewijs zijn hand op te steken, maar het was al te laat.

Ondanks het voorzetje van het komische jurylid wist Zuhal het antwoord niet te raden. Next up was kandidaat Tom Coninx, die de voorzet van Philippe wel wist te appreciëren. Het jurylid zelf kon er gelukkig mee lachen. Gaat het om een toevalstreffer of wilde Philippe Geubels de mooie Zuhal naar de overwinning helpen?
 

 

Wij waren alvast in de wolken toen Erik Van Looy het nieuwe seizoen van het programma aankondigde. Er kwam zelfs een single aan te pas. Wil je weten wie alle kandidaten zijn? Hier sommen we ze alle 34 op.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '