Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Reporters

De 7 meest bizarre wishlists van celebs

In Flair lees je deze week hoe drie Vlaamse vrouwen dag in dag uit tussen de celebs werken. En wie celebs zegt, zegt divagedrag. Van een halve bloemenwinkel tot een spiksplinternieuw toilet: deze sterren hebben wel erg bizarre eisen op hun verlanglijstje.

1. Ze noemt zichzelf ‘Jenny from the Block’, maar de wensen van Jennifer Lopez zijn allesbehalve down-to-earth. Op haar verlanglijstje: een perfecte kamertemperatuur van 25,5°C,  een volledig wit geschilderde kleedkamer met een wit interieur en dito accessoires zoals witte dekens, witte kaarsen, witte gordijnen, witte kussens, witte lelies, witte rozen... Bon, je snapt het plaatje.

 

 

Mariah Carey

2. Mariah Carey is de koningin van de bizarre wensen. Zo eist ze champagne met plooibare rietjes, een hulpje dat haar uitgekauwde kauwgum in de vuilbak gooit, twee luchtzuiveraars, vitaminewater om haar hondjes in te wassen, meubels in zwart, donkergrijs, crème of roze en 20 witte kittens en 100 witte duiven. Cra-zy!

 

 

 

 

 

Justin Timberlake

3. Justin Timberlake is een coole kerel met weinig streken. Op eentje na dan toch. Hij heeft graag dat alle handvatten waarmee hij in aanraking komt om de twee uur gedesinfecteerd worden. Propere jongen of toch een tikkeltje neurotisch?

 

 

 

 

 

 

 

Lady gaga

4. Als er één ster is van wie we vreemde dingen verwachten, is het Lady Gaga wel. Voor ieder optreden moeten de organisatoren op zoek naar 56 flessen water, waarvan 28 koud en 28 op kamertemperatuur, flessen witte en rode wijn en Jameson Irish whisky en... een paspop met fluffy roze schaamhaar. Beetje gaga dus.

 

 

 

 

 

 

Kanye West

5. Kanye West heeft geen makkelijk karakter en zijn rider past perfect bij hem. Hij wil te allen tijde handdoeken van Versace en zijn chauffeurs mogen alleen met hem rondrijden in kleding van 100% katoen.

 

 

 

 

 

 

 

 

Madonna

6. Madonna vlijt haar bony ass niet op eender welke toilet. Daarom laat ze op iedere locatie een spiksplinternieuwe wc-bril plaatsen. En dat is niet alles. Ze verwacht ook 20 internationale telefoonlijnen en 20 rozen waarvan de stengels precies 15 cm lang zijn.

 

 

 

 

 

 

 

Eminem

7. Eminems wilde dagen vol seks, drugs en rock-’n-roll zijn voltooid verleden tijd. En om zijn zen lifestyle wat kracht bij te zetten, vraagt hij tijdens concerten om een vijver vol met koikarpers. Weird!

 

 

 

 

 

Nog meer celebnieuws ontdek je hier

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '