Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

‘s Werelds bekendste jojoërs

Wel eens last van een kilootje meer of minder? Geen paniek, je bent niet alleen. Ook deze 10 celebs lieten de naald van de weegschaal al alle kanten uitschieten. Van size 0 tot full figured plus, deze glamoureuze dames maakten kennis met het jojo-effect.

Britney Spears

Britney SpearsOops, I did it again. Britney had het waarschijnlijk over die tientallen hamburgers die ze tijdens haar dipje naar binnen werkte.

Geri Halliwell

Geri HalliwellZangeres Geri Halliwell sprak openlijk over haar strijd met boulimie en jojo’de in omgekeerde richting tot extreme laagtes.

Janet Jackson

Janet JacksonJanet Jackson wees haar gewichtstoename toe aan een filmrol. Vijf jojo-beurten later liet ze de smoesjes achterwege.

Jennifer Love Hewitt

Jennifer Love Hewitt Jennifer Love Hewitt ziet er ook met een maatje meer nog stralend uit. Toch besloot ze de extra kilo’s weer weg te werken.

Jessica Simpson

Jessica Simpson

Jessica Simpsons gewicht ging al vaker op en neer dan de gemiddelde lift.

Kelly Clarkson

Kelly ClarksonNa haar succes in het zangprogramma Idols trachtte Kelly Clarkson aan de hoge Hollywood eisen te voldoen. Easier said than done...

Kirstie Alley

Kirstie AlleyActrice Kirstie Alley maakte van haar jojo-dieet bijna een tweede carri!re.

Mariah Carey

Mariah CareyOok bij popdiva’s als Mariah Carey blijft het babygewicht al eens plakken. Het vergde een strikt regime en een stevig work-out plan om Mimi’s jojo-effect te overwinnen.

Oprah Winfrey

Oprah WinfreyOprah Winfrey, de moederkloek der JoJo’ers, bereikte op haar zwaarste punt een piek van 95 kilogram.

Christina Aguilera

Christina AguileraVan superslank naar een tikkeltje too much om te eindigen met een supersexy curvy vrouwenlichaam. De jojo-periode van X-tina eindigde gelukkig met groot succes.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '