Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

Celebs verraden door hun beste vriendin

Vandaag lees je in Flair hoe drie jonge vrouwen bedrogen werden door hun beste vriendin. Het kan iedereen overkomen, ook de sterren. Lees hier alvast de meest besproken verraad-verhalen uit celebrityland.

Paris Hilton en Nicole Richie

Het waren twee handen op één buik, tijdens het begin van hun realityprogramma The Simple Life. Op een bepaald moment is het misgegaan, maar de twee willen er niet voor uitkomen wat hen tot frenemies gemaakt heeft. Wel is het duidelijk dat Nicole jaloers werd op Paris, die meer aandacht kreeg van de media. Er gingen geruchten dat de jaloezie van Nicole er uiteindelijk toe geleid heeft dat zij op een feestje een sex tape van Paris heeft laten zien en haar belachelijk heeft gemaakt.
 

Katie Holmes en Victoria Beckham

Katie en Victoria waren een lange tijd goede vriendinnen, tot op het moment dat Katie een opmerking maakte die haar erg kwalijk genomen werd door Victoria. Katie noemde tattoos trashy en dat heeft Victoria gekwetst, aangezien zij net een tattoo had laten zetten...
 

Kristen Stewart en Katy Perry

Kristen Stewart en Robert Pattinson, de twee Twilight-sterren, waren lange tijd een populair Hollywoodkoppel. In die periode was Kristen erg close met Katy Perry, al zou ze toen al geweten hebben dat Robert Katy wel een aantrekkelijke vrouw vond. Er zijn zelfs speculaties dat Robert even van twee walletjes gegeten heeft. Hoe dan ook, de love triangle is ondertussen gebroken en nu vormt Robert officieel een koppel met Katy en zijn zij en Kristen niet langer BFF's.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '