Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

Bekende vaders en hun bekende dochter

De appel valt niet ver van de boom, ook in sterrenland niet. Heel wat dochters treden in de voetsporen van hun bekende papa. Kijk maar naar de ladies in deze fotoreeks. Samen met hun vader pronken ze op de rode loper.

Angelina Jolie heeft niet alleen het acteertalent, maar ook de knappe looks van acteur Jon Voight geërfd. De twee verschijnen altijd classy op de rode loper.

Nicole Richie is van ver gekomen. Weet je nog haar look ten tijde van The Simple Life met BFF Paris Hilton? Afschuwelijk! Gelukkig gaf stylish daddy Lionel Richie haar het goede voorbeeld.

Terwijl actrice Liv Tyler zich eerder klassiek kleedt, heeft papa en Aerosmith-bandlid Steven Tyler net een heel extravagante stijl.

Toegegeven, Miley Cyrus trekt niet altijd pareltjes uit haar kleerkast. Maar als ze samen met rockpapa Billy Ray Cyrus op de foto gaat, doet ze toch haar best.

Ook in BV-land lopen er stylish vaders en dochters rond. Kijk maar naar presentatrice Tatyana Beloy en politicus Paul Beloy.

Ook al is ze amper 14 jaar, Willow Smith heeft nu al haar eigen stijl. En die is absoluut de moeite! Het kindsterretje hoeft zelfs niet onder te doen voor immer goedgeklede papa Will Smith.

We all love Rachel in Friends, a.k.a. de sympathieke actrice Jennifer Aniston. Ze is het toonbeeld van stijl en ook haar papa, Days of our Lives-acteur John Aniston mag er nog altijd wezen! [td_smart_list_end]

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '