Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Corbis

5 tips voor een platte buik zonder dieet

Nu de solden stilaan op zijn einde lopen – zucht – is het tijd om de eerste lentetrends in te slaan. Maar is je lichaam na de winter hier nog niet helemaal klaar voor (lees: iets te veel warme chocomelk met extra slagroom gedronken)? Hey, no judging! Gelukkig hebben wij enkele tips die je een instant platte buik bezorgen en dit zonder te diëten. Beter kan niet, toch?

  • Accentueer je sterke punten

Oké, je hebt een buikje. Who cares? Wie weet ben je wel gezegend met een paar killer legs of een mooi decolleté. Zet je troeven extra in de verf met bijvoorbeeld een skinny jeans. Let wel op dat deze niet te hard spant aan je buik. Ook een leuke bloes die wat lager is uitgesneden kan wonderen doen. Kijk uit: less is more! Wedden dat je buikje plots niet meer zo opvalt?

 

  • A-lijn

Een kledingstuk met een A-lijn is het kledingstuk om een buikje te verbergen. Geen idee wat dit wil zeggen? It’s all in a name. Deze items hebben de vorm van een letter A en zijn dus smal aan de bovenkant en lopen iets wijder uit naar de onderkant toe. Vermijd strakke bovenstukjes. Deze zullen je buikje enkel nog meer gaan benadrukken.

 

  • Hoge taille

Ben je meer op je gemak in een broek? Kies dan voor een model met een hoge taille. Dit model valt iets hoger waardoor je curves (byebye buikje) niet boven je broek uitkomen. Ga hier voor een donkere kleur, dit geeft een afslankend effect!

 

  • Jasjes

Je BFF wanneer je last hebt van een buikje? De blazer! Zo creëer je toch nog een leuk silhouet wanneer je al een los jurkje of T-shirt draagt. Ga hier voor een felle kleur en draag hem open. Ook jeansvestjes doen het altijd goed!

 

  • Denk in de lengte

Laagjes werken altijd. Ze zullen je optisch slanker doen lijken zonder dat je er ook maar iets voor hoeft te doen. Yay! Vermijd T-shirts met horizontale strepen. Zo lijkt je probleemzone nog breder dan ze eigenlijk is. Verticale streepjes kunnen dan weer wel. Last but nut least: accessoires. Kies voor een lange ketting om zo je bovenlichaam langer te doen lijken.

 

Lees ook:

 

52 jurken met platte-buik-garantie
Een platte buik in één maand
Weg met die vetrolletjes!

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '