Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

How-to: make-up tijdens je citytrip

Een citytrip is altijd lekker druk. Je loopt van het museum naar de beste koffiebar of je neemt de metro naar de winkelstraat. Je wil er zeker van zijn dat je alles gezien en gedaan hebt. Een goede voorbereiding helpt je om er tijdens je trip steeds goed uit te zien. Lees hier wat er zeker in je make-uptasje moet zitten.

Beginnen doe je met een zuivere huid. Door je gezicht elke dag te reinigen zal je huid stralen. Hier zal je niet enkel op korte termijn, maar ook op lange termijn veel voordelen van ondervinden. 

 

Een vloeibare foundation is zo dun dat hij als het ware versmelt met je huid. Zo wordt je huid super strak met maar één fijn laagje make-up. Het is de perfecte basis voor een frisse look.

 

Omdat je een hele dag in de stad rondloopt en je hotelkamer pas laat op de avond terug ziet is een all-in-one product onmisbaar. Met een kleine gekleurde crèmestick kan je een hele dag touch ups uitvoeren. Zo zien je lippen, kaakjes en ogen er steeds fris en fleurig uit.

 

Overdag houd je het simpel, maar voor je avondplannen mag het toch wel wat extra zijn. Zorg voor een hint of glamour met donkere oogschaduw. Met een combinatie van twee kleuren kan je spelen met kleur en contrast.

 

Voor een mysterieuze blik zet je je wimpers goed aan met mascara. Met een false lash effect kan je wervelwinden creëren enkel door met je ogen te knipperen.

 

Een leuk kleurtje op je nagels staat nooit mis. Een klein potje nagellak kan je bijna overal meenemen voor kleine retouches onderweg.

 

Ben je helemaal uitgeput na een drukke dag in de stad? Wel, je huid is dat ook. Verwen jezelf met een voedend gezichtsmasker. Je kan het masker laten intrekken wanneer je je klaarmaakt voor een avondje uit. Time is money!

 

citytrip

1.     One-Step Gentle Exfoliating Cleanser with orange extract – € 32 – Clarins – parfumerie.

2.     Sugar Berry nagelak – € 4,70 – Mavala – parfumerie.

3.     Duo Eyeshadow silver & black – € 19,50 – Rituals.

4.     Total Tint Stick – € 15 – & other stories.

5.     False Lash Superstar mascara – € 17,49 – L’Oreal Paris – drogist.

6.     Fit Me Liquid Foundation- €14,49 – Maybelline – drogist.

7.     Refreshing Raspberry masker – € 2,29 – Dr. Van der Hoog – drogist.

8.     Toilettas city – € 14,95 – Veritas.

 

Lees ook:

How-to: make-up tijdens je strandvakantie

How-to: make-up tijdens je kampeertrip

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '