Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

De beautyfavorieten van beautyredactrice Laura

Beautyredactrices: ze krijgen alle nieuwe producten opgestuurd om uit te testen en smeren zich dan ook een tenniselleboog om een nòg betere dagcrème te vinden dan hun vorige. Wat wij wilden weten: bij welke producten zweren ze, welke potjes kopen ze zelf, gewoon omdat ze niet te evenaren zijn?
Volgende week: visagiste Yung

High Impact Curling Mascara van Clinique is waterresistent, loopt nooit uit en je wast hem er heel makkelijk met warm water terug af – € 20,30 – parfumerie.

Nog een liptopper: ‘Dior Addict Lip Balm’ van Dior, omdat hij een perfect verzorgend glanslaagje op de lippen legt: subtiel, zachtroze en natuurlijk. – € 31,50 – parfumerie.

Gewichtloos, zonder talkpoeder, naturel: voor mij is ‘Poudre Bonne Mine’ van Givenchy Crosière het beste bronzingpoeder ooit – € 44 – parfumerie.

Net ontdekt: de nieuwste zelfbruiner van Lancaster. De eerste selftanner die écht lekker ruikt – € 31,95 – parfumerie.

Voor foundation ga ik altijd voor Photogénic Ultra Confort van Lancôme, omdat hij mijn huid er op haar mooist doet uitzien – € 45 – parfumerie.

Remederm van Louis Widmer, een ultra rijke lichaamscrème met heerlijke geur die mijn lichaamshuid optimaal soepel en gehydrateerd houdt – € 25 – apotheek.

Deze getinte lipbalsem Lipconditioner, Fuchsia Fix verzacht mijn (altijd gesprongen) lippen, bevat een SPF 15 en geeft een mooi tintje – € 20 – MAC.

Al sinds mijn vijftiende mijn geur: Feminité Du Bois van Serge Lutens – € 74,90 – bij Ici Paris XL.

De Tanning Compact Foundation van Shiseido is onzichtbaar op de huid maar geeft haar wel een mooi en wat egaler kleurtje – € 32 – parfumerie.

Voor facecare ben ik fan van alles van Clarins. Ik gebruik hun serum, reiniger, dagcrème en makeupremover. Als ik één topper moet kiezen is het ‘Double Sérum’ omdat hij mijn huid versoepelt zodat er zich minder expressielijntjes vormen – € 62,80 – parfumerie.[td_smart_list_end]

Laura werkt al zeven jaar als beautyredactrice voor Libelle. Ze volgde een cursus visagie en wordt dan ook geregeld door collega's gevraagd om hen te 'schminken'. Ze heeft een zwak voor goede skincare en test die dan ook uitvoerig uit. Laat haar blind een parfum ruiken en ze herkent het, maar voor zichzelf blijft ze bij haar favoriet uit haar tienerjaren.

Hier vind je de beautytoppers van coördinator mode-beauty Judith van Flair:

http://www.flair.be/nl/beauty/282010/de-beautyfavorieten-van-beautyredactrice-judith

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '