Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

De beautyfavorieten van beautyredactrice Judith

Beautyredactrices: ze krijgen alle nieuwe producten opgestuurd om uit te testen en smeren zich dan ook een tenniselleboog om een nòg betere dagcrème te vinden dan hun vorige. Wat wij wilden weten: bij welke producten zweren ze, welke potjes kopen ze zelf, gewoon omdat ze niet te evenaren zijn?
Volgende week: beautyredactrice Laura van Libelle

Ik ben in eerste instantie verliefd geworden op de retroverpakking en zijn naam, Baume d’Amour. Na één keer smeren wist ik: dit is een blijver. Hij maakt je huid zacht en soepel en ruikt heerlijk poederig-neutraal. Ik gebruik hem zelfs voor mijn zoontje van één jaar – € 30 voor 400 ml – Le Couvent des Minimes, bij Ici Paris XL.

.

€ 2,99

.Sorry, dure merken, maar aan nagellak geef ik echt geen 30 euro meer uit per potje. Ze zijn naar mijn gevoel niet beter dan een goedkope variant. Deze van Catrice vind ik heel goed: intense, mooi glanzende kleuren die een paar dagen houden – – Kruidvat.Nét binnengekomen maar nu al mijn nieuwe vaste foundation: Perfection Lumière Velvet van Chanel. In één veeg versmelt hij met je huid, egaliseert hij alle oneffenheden en maakt hij je huid superzacht. Blijft de hele dag zitten zonder dat je hem voelt, oogt supernaturel – € 42 – parfumerie.

.

€ 40

.Voor zonneproducten grijp ik elk jaar terug naar Clarins. Die geur! Net daarom smeer ik hem liefst zo vlug mogelijk. De After Sun Replenishing Moisture Care smeer ik trouwens het hele jaar door: elke dag een béétje vakantie – – parfumerie.Embryolisse dagcrème. Iedereen die ik ken die hem heeft gebruikt, vindt hem goed. De perfecte allrounder dus, die niet te vet of te licht is. Ook lekker budgetvriendelijk. Als ik mezelf eens echt wil verwennen, ga ik voor de Radical dagcrème. Niet goedkoop, maar wel efficiënt in de strijd tegen de eerste lijntjes – € 18,50 – embryolisse-shop.beIk had jaren een mascara uit de parfumerie, die best duur was. Ik had er meerdere getest maar nooit kwamen ze in de buurt van mijn favoriet. Deze van Max Factor doet dat wel: door het borsteltje heb je geen klonters (écht niet). Eén laagje vind ik wat te naturel, na drie keer borstelen heb je volle, dikke, lange wimpers – € 14,99 – drogist.Dit product ontdekte ik in mijn Deautybox, een box die elke maand nieuwe beautyproducten voorstelt, wat trouwens ook een aanrader is. Je lakt je nagels en gaat er daarna over met de Oil Seal Dryer. Deze zorgt ervoor dat je nagellak sneller droogt, geeft een mooie glans aan de kleur én verzorgt meteen droge nagelriemen. Twee-in-één dus, en net daarom ben ik fan – € 11,70 – Mavala, via Ici Paris XL.Op dagen dat ik geen zin heb in parfum, gebruik ik deze Eau de Soin van Payot. Een verstuiver voor het hele lichaam die je huid zacht maakt en een geweldige, zachte huidgeur heeft. Er is ook een olie van die je op je huid kan gebruiken, of er enkele druppeltjes van in bad doen – € 38 – www.payot.com.Ik heb al veel scrubs en peelings gebruikt, maar van deze met 2 stappen stond ik versteld van het resultaat. Al na één keer is mijn huid superglad en zacht, en lijkt ze gepolijst zonder dat ze geïrriteerd is . Niet goedkoop, maar ik schat dat je met één kit wel 15 keer kan behandelen. The Microdelivery Peel – € 69,95 – Philosophy bij Ici Paris XL.

....

....

 

Ik heb lipbalsems voor een heel vrouwenleger. Eén (of twee, of drie) per handtas, zeg maar. Deze van Bobbi Brown is één van mijn favorietjes: hij hydrateert intens zonder vet aan te voelen, zit in een leuk doosje en maakt je lippen extra glad – € 22 – via parfuma.com

Deze week: coördinator mode-beauty bij Flair, Judith. Ze was 9 jaar lang beautyredactrice bij Flair en schrijft nu de online beautyartikels voor flair.be. Geen mascara of foundation die ze niet test, en haar badkamerkastje breidde zich onlangs uit naar de slaapkamer. Ze vindt niets meer ontspannend dan haar nagels lakken -en niets hatelijker dan de nagellak er weer afhalen.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '