Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© <a href="http://pinchofyum.com/spring-roll-bowls" target="_blank">Pinch of Yum</a>

Hallo, crunchy krabkoekjes!

WIN: ontdek de Aziatische keuken met de AsianCookBox

Noodles, loempia's, kroepoek... We love asian food. Maar als we heel eerlijk moeten zijn, is het niet altijd gemakkelijk om de juiste ingrediënten te vinden voor je avondje Aziatisch koken. Tot nu, want de nieuwste foodservice AsianCookBox bezorgt je een heleboel Aziatische klassiekers, inclusief recepten, gewoon bij je thuis. En wij mogen enkele van die boxen weggeven!

Ben jij net als wij verzot op een pikante rode curry, verse rice paper rolls of een heerlijke pad thai, maar vind je het ook zo moeilijk om de juiste ingrediënten te vinden om je favoriete Aziatische gerechten klaar te maken? Dan hebben wij dé oplossing: AsianCookBox. Op hun website koop je authentieke producten die recht uit de oosterse supermarktrekken lijken te komen of bestel je gewoon een volledige kookbox, inclusief – haalbare! – recepten om thuis mee aan de slag te gaan. Hallo, crunchy krabkoekjes!

 

WIN WIN WIN

Wil jij zo'n AsianCookBox ter waarde van € 49,95 winnen? Beantwoord dan snel onderstaande vraag, laat je gegevens achter en begin alvast te watertanden. Deelnemen kan nog tot en met 15 januari middernacht. Klik hier voor het wedstrijdreglement.

 

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content