YUM: je kan binnenkort roze chocolade eten
Het is algemeen geweten dat ze in ons land dé allerbeste chocolade ter wereld maken. En dan vooral bij Barry Callebaut! De chocolademaker ontwikkelt nu, 80 jaar na de komst van witte chocolade, roze chocolade. Yummieee!
Voor de echte girly girls onder ons is er goed nieuws. Je kan namelijk binnenkort roze chocolade smullen! De nieuwe, mooie zoetigheid is gemaakt van de rubycacaoboon en kreeg daarom ook de toepasselijke naam ‘Ruby‘. Onze nieuwe favoriete chocoladesoort heeft een fruitige bessensmaak, maar zal geen kleur- en smaakstoffen bevatten. De kleur en smaak van de chocolade wordt namelijk ontwikkeld tijdens de verwerking van de bonen en er wordt dus niets toegevoegd. Volgens de woordvoerder van Callebaut is het een lange zoektocht van dertien jaar geweest naar die cacaoboon en de Rubychocolade, maar het is hen gelukt. Yesss!
Wij willen proeven!
De rubychocolade werd vandaag voorgesteld in Shanghai en zal zeer binnenkort op de markt komen. Wij kijken er alvast naar uit!
#Breaking: Today in #Shanghai: the world #premiere of the 4th reference in #chocolate, #RubyChocolate: https://t.co/q0asKIl8ML #Innovation pic.twitter.com/3EooTWdpNM
— Barry Callebaut Group (@BarryCallebaut) September 5, 2017
Je kan jouw keuzes op elk moment wijzigen door onderaan de site op "Cookie-instellingen" te klikken."
Lees ook:
Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier