Home Uit & thuis ZIEN: deze tweeling ziet elkaar voor het eerst in 10 jaar

ZIEN: deze tweeling ziet elkaar voor het eerst in 10 jaar

Neem er alvast een zakdoek bij

Screenshot YouTube: Live Stream News
Audrey en Gracie zijn twee zusjes en werden in China geboren. Als baby's werden ze door twee verschillende Amerikaanse gezinnen geadopteerd. Tien jaar later ontdekte de mama van Audrey de waarheid. De twee families organiseerden een reünie. Neem je zakdoeken maar bij de hand, want je gaat ze nodig hebben. 

Jennifer Doering – adoptiemama van Audrey – ontdekte nog maar een maand geleden dat haar tienjarige dochter een tweelingzus had. Ze probeerde rond de kerstperiode wat meer informatie te vinden over de afkomst van Audrey. Na lang zoeken vond ze een babyfoto van haar dochter. Op die foto had een Chinese vrouw Audrey vast, maar in haar andere arm had ze een identiek kindje vast! Zo kwamen Jennifer en haar man te weten dat Audrey gewoon een tweelingzusje had.

Tijd voor een reünie

De twee families kwamen in contact met elkaar en organiseerden een eerste ontmoeting tijdens het programma 'Good Morning America'. Toen de meisjes elkaar voor de eerste keer in reallife zagen, vloeiden er meteen enkele tranen van geluk. Eindelijk viel de puzzel in elkaar. Wat een prachtig verhaal! 

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees ook: