Home Uit & thuis ZALIG: in deze rooftop iglobar willen wij weleens van een cocktail sippen

ZALIG: in deze rooftop iglobar willen wij weleens van een cocktail sippen

Hoe cool is dat?

230 Fifth
Wie binnenkort een bezoekje aan New York brengt, zet maar beter deze hotspot op z'n adressenlijst. De nieuwste rooftop bar 230 Fifth geeft je namelijk een 360° view over de Big Apple vanuit je eigen iglo. Hoe cool is dat?

Beter wordt het niet: in de winter vanuit een transparante iglo met een cocktail in je hand genieten van het beste wat New York te bieden heeft: zijn prachtige skyline. De iglo's in de nieuwste pop-upbar 230 Fifth hebben plaats voor 11 personen en zijn gebaseerd op een first come, first serve policy. Je kan dus niet reserveren. Op het menu: wintercocktails zoals kruidige whisky-martini's en warme appelcider met rum bijvoorbeeld.

De iglo's werden gemaakt van pvc van een meter dik. Het materiaal werd ontworpen om wind, regen en sneeuw buiten te houden terwijl het binnen lekker warm blijft. En ook aan het interieur van de iglo's werd gedacht: zetels, lampen, tapijten en zelfs televisies maken het extra gezellig. Je hebt nog tot eind maart om je vrienden te overtuigen een citytrip naar New York te maken!

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.