Home Uit & thuis YES: we zien volgende week 2 nieuwe personages in ‘Familie’

YES: we zien volgende week 2 nieuwe personages in ‘Familie’

Wij zijn ZO benieuwd

Volgende week belooft een spannende week te worden voor ‘Familie’-fans en daar zit Benny Coppens voor iets tussen. Zijn relatie met Liesbeth is voorbij, maar onze favoriete klusjesman heeft zijn laatste tegenslag nog niet gehad.

In de aflevering van maandag wordt Benny aangehouden en terwijl hij in de gevangenis zit, krijgt hij een bezoekje van zijn vader. Alfons Coppens wordt gespeeld door Jaak Van Assche en komt de cast van ‘Familie’ voor een tijdje vergezellen. Zijn komst zorgt voor een nieuwe wending in het moordonderzoek van commissaris Mortier. Benny gaat – door de schuld van Mortier – ook helemaal door het lint.
 

Alfons aka Jaak is niet het enige personage dat (opnieuw) opduikt in de serie. Ook Wim Veugelen (David Michiels) keert terug naar ‘Familie’. Hij was tussen 2006 en 2009 al te zien in het programma. Hij zal vooral het leven van Mieke en bijgevolg ook dat van Niko moeilijk maken. Mieke is door haar coma een deel van haar geheugen kwijt en daar speelt haar ex handig op in. Gelukkig gaat Niko de strijd aan en geeft hij de liefde van zijn leven niet op.

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.