Home Uit & thuis YES: Sissy-Boy opent dit jaar nog drie nieuwe winkels in België

YES: Sissy-Boy opent dit jaar nog drie nieuwe winkels in België

Dank u wel, noorderburen!

Sissy-Boy
Aangezien Sissy-Boy tot dit jaar enkel in de Antwerpse Nationalestraat te vinden was, moesten we ons vooral tot de webshop van de Nederlandse concept store wenden. Maar daar komt verandering in. In maart openden onze noorderburen al een nieuwe filiaal in Hasselt en later dit jaar komen er nóg drie vestigingen bij. Binnenkort kunnen we ook in Gent, Knokke en Brugge snuisteren tussen de mooie mode- en decospulletjes van Sissy-Boy.

In de Nederlandse winkelstraten is Sissy-Boy al jaren een vaste waarde. De winkel biedt mode, deco en design van een eigen, uitgebreide Sissy-Boy-collectie aan, aangevuld met spullen van andere trendy merken zoals Bloomingville, House Doctor en Marie Sixtine. In de Benelux zijn er ondertussen meer dan veertig filialen van de winkel.

Ook bij ons slaat het Nederlandse concept aan. 'We merkten dat veel Belgische klanten orders plaatsten in de webshop en afzakten naar onze winkels in de buurt van de landsgrenzen', vertelt CEO Victor van Nieuwenhuizen, 'Het was dus een logische stap om uit te breiden naar België.' In 2009 opende de eerste Belgische winkel in Antwerpen en twee maanden geleden ging er een tweede in Hasselt open. Met plannen voor winkels in Brugge, Gent en Knokke, heeft zowat heel Vlaanderen tegen het einde van 2016 een Sissy-Boy in de buurt.

Het Gentse filiaal van Sissy-Boy zal neerstrijken in het Oud Postkantoor aan de Korenmarkt. Sissy-Boy zal daar, samen met onder andere Men at Work, een hoogwaardig cosmeticamerk en een foodconcept, deel uitmaken van een miniwarenhuis. Over de filialen in Brugge en Knokke is nog geen informatie bekend.

Sissy-Boy

Meer leuk modenieuws:

OH MY: de nieuwste guest designer van H&M is bekend!

Zara brengt nu kledingstukken in maat XXL uit

Freya van Tutu Chic gaat samenwerking aan met Antwerps juwelenmerk