Home Uit & thuis YES: deze 100 nieuwe emoji’s kan je vanaf nu op je iPhone...

YES: deze 100 nieuwe emoji’s kan je vanaf nu op je iPhone bewonderen

Hier zijn ze dan ein-de-lijk!

Hoerie, hoera! Na maanden vol valse beloften en mislukte voorproefjes van zogezegde nieuwe emoji's, is het nu ein-de-lijk zover. De nieuwste iOS-update kiepert maar liefst honderd nieuwe emoji's in onze iPhones. Snel iOS 10.2 downloaden, dus!

Een clown, Kerstvrouw, een pan paella, ne pita, een avocado, een zwangere vrouw en chemici. Dat is nog maar een greep uit de honderd nieuwe emoji's die je van Apple cadeau krijgt wanneer je iOS 10.2 downloadt. Bovendien kregen heel wat 'oude' emoji's een retouche. Zie het als een vroegtijdig kerstcadeau.

We geven het eerlijk toe. Het is weer wat zoeken, maar over een dag of twee zijn we weer helemaal gewend aan de nieuwe emojivormen. Stel je iPhone alvast zo in dat hij de update vannacht uit zichzelf uitvoert. Zo kan je morgenvroeg al American pancakes en twee lapjes spek naar je lief sturen. Kwestie van eens gepast gewekt te worden…

Is je iPhone volop iOS 10.2 aan het downloaden, maar kan je haast niet wachten om de 100 nieuwste emoji's te bewonderen? Alsjeblieft: