Home Uit & thuis YAY: Gert Verhulst krijgt eigen talkshow op VIER en dit zijn de...

YAY: Gert Verhulst krijgt eigen talkshow op VIER en dit zijn de eerste gasten

Nog even aftellen tot 24 april!

Belga Image
Oh yeah, wij kijken enorm hard uit naar het nieuwe programma van Gert Verhulst op VIER. In 'Gert Late Night' nodigt de Studio 100-baas elke week drie gasten uit die vanop zijn boot over de actualiteit van de dag zullen praten. En die eerste gasten zijn al meteen kleppers van formaat!

Vanaf maandag 24 april is Gert Verhulst opnieuw te zien op VIER in zijn nieuwe talkshow 'Gert Late Night'. Samen met James Cooke zal hij het programma presenteren vanop zijn jacht Evanna aan het MAS in Antwerpen. Naast zijn goede vriend James krijgt Gert elke week bezoek van drie bekende Vlamingen.

Gert nodigt deze gasten van maandag tot en met donderdag uit om over de actualiteit van de dag te praten én deze bekende gezichten mogen een hele week op zijn schip verblijven. Ja Gert, onze redactie mag je ook altijd eens uitnodigen *knipoog*. 

Eerste gasten

Voor de eerste afleveringen heeft VIER enkele bekende Vlamingen uit eigen huis uitgenodigd. Stylist Jani Kazaltzis, presentator Erik Van Looy en acteur Kevin Janssens mogen vier dagen lang met een eigen blik naar de actualiteit kijken. Alweer een programma om naar uit te kijken! 

 

Wij zijn modellenspring #model #sun

Een bericht gedeeld door James Cooke (@jamescooke1984) op

'Gert Late Night' start vanaf maandag 24 april om 22.20 uur op VIER. 

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.