Home Uit & thuis WOW: deze gigantische Starbucks opent straks zijn deuren in Chicago

WOW: deze gigantische Starbucks opent straks zijn deuren in Chicago

De hemel op aarde voor alle koffieliefhebbers onder ons

Starbucks
‘The bigger, the better’ lijkt wel het nieuwe motto van Starbucks te zijn. De keten opent binnenkort namelijk een nieuwe koffiebar in Chicago en het is eentje die maar liefst vier(!) verdiepingen telt. Maak kennis met de reserve roastery, een omgeving waar je kan kennismaken met Starbucks Reserve-koffies van over de hele wereld.

Een paar dagen geleden heeft Starbucks aangekondigd dat ze een reserve roastery (het paradijs voor koffieliefhebbers) gaan openen op de magnificent mile in Chicago. Deze Starbucks-bar zal maar liefst vier verdiepingen kennen en je kan er genieten van een gigantisch aanbod aan verschillende koffiesmaken.
 

Toch is de reserve roastery niet zo uniek, want Starbucks heeft er al eerder twee geopend. In New York opent er eentje in 2018 de deuren en ook in Seattle, de thuisbasis van de keten, kan je er ook eentje vinden.
 

 

Een bericht gedeeld door Sue Sisemore (@suesise) op

Binnenkort zullen ook inwoners buiten de Verenigde Staten van deze sensatie kunnen genieten, want in Shanghai opent er dit jaar nog zo’n gigantische Starbucks en ook Milaan en Tokio staan nog op de planning. Citytripje naar Italië, anyone?
 

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.