Home Uit & thuis Winnaar Flair Online Talent Award: ‘So it begins: mijn eerste post voor...

Winnaar Flair Online Talent Award: ‘So it begins: mijn eerste post voor Flair!’

Ons Online Talent Joppe De Campeneere stelt zich voor aan de hand van zijn signature outfit.

Joppe De Campeneere
Wauw, nu is het serieus! Mijn eerste echte artikel voor Flair. Ik schreef eerder al een review over mijn nieuwe Huawei Nova, die ik als winnaar van de Flair Online Talent Award kreeg, maar nu begin ik officieel aan mijn één jaar durende samenwerking met Flair.
Eerst en vooral wilde ik nog even de tijd nemen om iedereen die mij gesteund heeft, op wat voor manier dan ook, te bedanken. Zonder jullie had ik deze kans nooit gekregen, en daar ben ik jullie eeuwig dankbaar voor! Om het jaar goed in te zetten, vond ik het wel een goed idee om mezelf toch nog even voor te stellen, op een originele manier. Niet met een typische ‘Hallo, ik ben…’, maar met enkele weetjes over mezelf.
 

Een outfit zegt meer dan duizend woorden

Ik trok een signature outfit uit de kast, smeerde wat glitter op mijn gezicht (want duh) en nam enkele foto’s. Op basis van die foto’s verzamelde ik enkele feiten over mezelf die jullie misschien nog niet wisten, en zo komen jullie toch wat meer te weten over wie ik zo ongeveer ben, zonder het ‘Hallo, ik ben nieuw hier, dit is mijn eerste schooldag’-gevoel dat iedereen kent (en haat). De foto’s zijn in (puzzel)stukjes geknipt, waarbij elk stukje staat voor een deel van mij dat te maken heeft met een weetje. Simpel maar effectief, niet? 
 

Wekelijkse afspraak

Vanaf nu kunnen jullie – als alles goed gaat – dus elke week een nieuwe post van yours truly verwachten. Wat ik zoal voor jullie in petto heb? Dat kan variëren, afhankelijk van het onderwerp. Meestal zal ik werken met tekst en foto’s, zoals nu, maar af en toe zal ik ook een vlog uit mijn mouw proberen te schudden als het onderwerp zich daartoe leent. Mijn rode draad voor de komende weken wordt ‘van catwalk naar voetpad’, waarbij ik telkens zal inzoomen op een catwalktrend en die zal proberen te vertalen naar een iets draagbaardere versie. Dat kan van alles zijn: outfits, make-up, kapsels… De mogelijkheden zijn eindeloos! Als jullie zelf suggesties hebben of een trend hebben gespot waarvan je niet weet hoe je ’m draagt, laat het me dan weten. Dan doe ik mijn best om dat onderwerp te integreren in een opkomende post. Ik ben alleszins super excited om aan dit avontuur te beginnen. Jullie hopelijk ook? Let’s get this party started! 
 

Mijn jas

Joppe De Campeneere

 
Als het op mijn outfits aankomt, heb ik zeker een wilde kant. Ik hou van experimenteren, stijlen mixen en nieuwe combinaties uitproberen. Fashion is fun, ROAR!   
 

Mijn hart

Joppe De Campeneere

 
Mijn hart gaat van veel dingen sneller slaan: mode, make-up, lange conversaties met vrienden… Ik vat het vaak samen als een voorliefde voor alles wat mooi is, op wat voor manier dan ook.
 

Mijn schoenen

Joppe De Campeneere

Wie me kent, kan het bevestigen: ik heb een niet zo lichte schoenenverslaving. Sneakers, loafers, geklede schoenen, laarzen… You name it, I want it. Eén probleem: met mijn maatje 45-46 raak ik natuurlijk in geen enkel paar hakken, anders droeg ik die meteen!
 

Mijn brein

Joppe De Campeneere
 
Ik ben een echte dromer, en ik zie het groots! Ik heb een sterke verbeelding die me gelukkig vaak van pas komt. Daar komt wel bij dat ik ook nogal goed ben in het overdenken van alles wat rondom mij gebeurt, oeps…
 

Mijn obsessie met glitters

Joppe De Campeneere
 
If it glitters, I love it! Ik ben ervan overtuigd dat ik in een vorig leven een ekster was. Alles wat glittert, blinkt of schittert, heeft meteen mijn aandacht, zowel op kleding- als op make-upvlak. 
 

Mijn (praatgrage) mond

Joppe De Campeneere
 
Ik beken: ik praat graag. Ik hou van communiceren, op verschillende manieren. Nog een weetje: ik zing mee met zo goed als elk liedje op de radio, tot grote ergernis van mijn familie. Guilty.
 

Joppe De Campeneere

 

Joppe De Campeneere