Home Uit & thuis Win een date met… Josh Duhamel

Win een date met… Josh Duhamel

Flair
Helaas, geen échte date. Maar een afspraakje met je zetel vanavond. Want hoe kan je nu beter ontspannen na een lange werkdag dan met een romantische komedie? Zéker als de hoofdrolspeler Josh Duhamel heet (kwijl). Dus vanavond 'ns géén voetbal, mannen!

Win a Date with Tad Hamilton!

Wat? Rosalee (Kate Bosworth), een dorpsmeisje uit West Virginia, wint een afspraakje met haar favo filmster Tad Hamilton (Josh Duhamel). Tot ieders verbazing lijkt het best te klikken tussen de twee. Haar beste vriend en collega Pete (Topher Grace) ziet het met lede ogen aan, want hij heeft stiekem een crush op Rosalee…

Zeker kijken want… dromen we er niet allemaal stiekem van eens te kunnen daten met Alexander Skarsgård/Robert Pattinson/Jonathan Rhys Meyers/all of the above? En zou die avond onze stoutste dromen overtreffen, of kan zoiets alleen maar tegenvallen? Deze fijne romkom geeft een beeld van hoe het zou kunnen lopen. Voeten omhoog en wegdromen maar!

Win a Date with Tad Hamilton! – Vitaya – dinsdag 24 juni om 21u

Letters to Juliet

Letters to Juliet

Wat? Amanda Seyfried reist naar het prachtige Verona in Italië. In de stad van Romeo en Julia vindt ze een vergeten brief aan een onbeantwoorde liefde. Geïnspireerd begint ze aan een zoektocht om twee ex-geliefden met elkaar te verenigen. Maar haar poging om twee zielsverwanten te linken blijkt lastiger dan gedacht…

Zeker kijken want… Amanda Seyfried is het kloppend hart van een frisse tragikomedie die platgetreden paden vermijdt. En prachtige plaatjes kijken kan ook! Letters to Juliet brengt naast een lofzang op de liefde ook een ode aan een van de mooiste steden van Noord-Italië. Ideaal om inspiratie op te doen voor een zomerse roadtrip of citytrip!

Letters to Juliet – één – vrijdag 27 juni, 20u50

Festivalitis: Summerfestival 2014

Festivalitis

Wat? Het startschot voor de zomervakantie – lekker vroeg dit jaar – wordt in Antwerpen geven tijdens het Summerfestival. Twee dagen lang krijg je op het Nieuw-Zuid, én op JIM, de beste elektronische muziek op je bord. Met acht verschillende podia is er voor iedereen een gepaste beat te vinden.

Zeker kijken want…met toppers als Skrillex, Major Lazer en natuurlijk ook Stromae belooft 2014 een knaleditie te worden! Of je nu simpelweg te laat was om tickets te kopen – we leven met je mee – of gewoon liever geen zin hebt één van de 88.000 mensen op de weide te zijn, JIM brengt het feestje gewoon naar jou thuis. Ideale achtergrond voor een zomerse barbecue als je het ons vraagt.

Festivalitis – JIM – zaterdag 28 juni om 13u