Home Uit & thuis Wees op de hoogte van nieuwe afleveringen

Wees op de hoogte van nieuwe afleveringen

Zo weet als eerste wanneer er een nieuwe aflevering is van jouw serie

Volg jij ook zoveel series dat het onmogelijk is om alle nieuwe afleveringen bij te houden? Wij geven je de ultieme manier om altijd op de hoogte te zijn als er een nieuwe episode uit is. Zo kan jij elke avond met maar enkele muisklikken zien of je een rustig avondje series kijken tegemoet gaat, of je iets kan gaan drinken met de vriendinnen.
  • tv countdown: Ontdek snel en eenvoudig van welke serie er nieuwe afleveringen zijn. Onderaan de site vind je een hele oplijsting van alle series die momenteel lopen. Klik de series aan die jij volgt en sla op. Bovenaan verschijnen nu al jouw series en wanneer de volgende afleveringen uit komen. Wil je weten waarover de aflevering gaat? Klik dan op de titel en de samenvatting zal verschijnen. Handit toch?
  • next episodes: Deze werkt ongeveer hetzelfde als de tv countdown, maar hier verschijnt meteen in een lijst welke afleveringen er die dag uitkomen. Leukom nieuwe series te leren kennen. De top shows komen links in een lijst en zo kan je per serie de volgende uitzenddata te weten komen. Bovendien kan je per serie ook terug gaan kijken naar samenvattingen van vorige afleveringen en seizoenen.
  • tv calendar: Deze site focust zich bovenop de bekende Amerikaanse series ook op de verschillende series binnen de UK. Je kan per dag, week, maand,… zien welke series er welke dag uitkomen. Bovendien kan je series toevoegen aan je favorieten zodat je sneller te weten komt welke serie wanneer uitkomt.

Nu heb je geen enkel excuus meer om niet mee te zijn met de laatste nieuwe afleveringen. Kijken maar!