Home Uit & thuis We kennen ein-de-lijk de voornaam van Schmidt uit ‘New Girl’

We kennen ein-de-lijk de voornaam van Schmidt uit ‘New Girl’

Er is een goede reden waarom hij zich al die jaren met z'n familienaam liet aanspreken

Giphy
We hebben er zes seizoenen op moeten wachten, maar het grootste mysterie van FOX-serie 'New Girl' is toch net voor de (mogelijke) eindmeet opgeklaard. Schmidt heeft wel degelijk een voornaam, en de reden waarom hij die niet gebruikt, is… omdat hij 'm deelt met een van z'n roommates. U-huuu.

Naamgenoot

Bijna zes jaar geleden leerden we Schmidty en z'n vrienden kennen, en gingen we ervan uit dat Coach, Winston en Nick hun roomie bij z'n achternaam noemden omdat dat cool klinkt. Niet dus. In de misschien wel allerlaatste aflevering van 'New Girl' – traantjes zijn toegestaan – kwamen Amerikaanse kijkers vorige week te weten dat Schmidt zich al die jaren opofferde voor het gemak van de groep.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Jawel, zijn volledige naam is Winston Schmidt. Om te weten hoe Winston Bishop reageert op de eis van Winston Schmidt, zal je aflevering 21 van het zesde seizoen moeten bekijken.

Het einde?

Is dit dan het einde van de serie die ons True American, Douchebag Jars en een onverklaarbare crush op Nick Miller bracht? Misschien wel, maar misschien ook niet. Maker Liz Meriwether kreeg de vraag een zesde seizoen te maken dat het einde zou kúnnen zijn, wat ze ook deed. Maar de gesprekken over een eventueel zevende seizoen – dat dan écht wel het laatste zou zijn – zijn wel nog aan de gang. Spannende tijden voor fans van Jess en de rest! Minispoiler: de Amerikaanse fans waren alleszins héél blij met het einde van het zesde seizoen. Drie keer raden wat er gebeurde…

Lees ook: