Home Uit & thuis VIDEO: ‘Hunger Games’-actrice Amandla Stenberg krijgt hoofdrol in ontroerende film ‘Everything, Everything’

VIDEO: ‘Hunger Games’-actrice Amandla Stenberg krijgt hoofdrol in ontroerende film ‘Everything, Everything’

De trailer ziet er veelbelovend uit

Screenshot YouTube: Warner Bros. Pictures
Amandla Stenberg veroverde vele harten als Rue in ‘The Hunger Games’. Maar nu krijgt de actrice een hoofdrol in de nieuwe film ‘Everything, Everything’. Ligt er in zakdoekje in de buurt? Want dat kan je misschien wel gebruiken…

Binnenkort verschijnt het boek ‘Everything, Everyting‘ van Nicola Yoon op het grote witte doek. De 18-jarige actrice Amandla Stenberg – beter bekend als Rue uit ‘The Hunger Games’ – kruipt voor de film in de huid van de zieke Madeline.

Madeline heeft nog nooit (!) haar spic en span huis verlaten omdat ze allergisch is voor de buitenwereld. Ze brengt haar dagen door in het gezelschap van haar mama en haar persoonlijke verpleegster. Maar dan krijgt Maddy nieuwe buren en jawel, na een tijdje krijgt ze een speciale band met haar buurjongen Olly. Wanneer ze hem eindelijk face to face ziet, wil de zieke Maddy de hele wereld ontdekken. Wanneer ze één voet uit haar huis zet, start haar spannende avontuur.

Ben jij een fan van ‘The Fault in Our Stars‘, ‘Me Before You‘ of ‘If I Stay‘? Dan ga je deze film zeker appreciëren.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

De film gaat vanaf 19 mei in première. Maar ben je door de trailer té nieuwsgierig geworden? Lees dan zeker het hartverwarmende boek van schrijfster Nicola Yoon, het is echt de moeite waard. Beloofd!

Nog meer nieuwe films: