Home Uit & thuis VIDEO: deze jongen brengt zijn vriendin (bewust) aan het huilen

VIDEO: deze jongen brengt zijn vriendin (bewust) aan het huilen

'Dat was verschrikkelijk'

YouTube
YouTube-ster Hunter March vond er niets beter op dan zijn vriendin een van de meest droevige video's te laten zien zonder dat zij een traan mag laten. We kunnen je garanderen: net als zij, hielden wij het nog geen 20 seconden droog.

Het lijkt niet zo erg moeilijk als je net als Hunter geen cry baby bent, maar zijn vriendin daarentegen huilt al bij het zien van een reclame voor yoghurt. De video die Hunter uitkiest, is een reclamespot voor MetLife. In de hoofdrol: een klein meisje dat een brief naar haar papa schrijft en hem daarin een leugenaar noemt.

Of zijn vriendin gaat huilen, vraagt Hunter vlak voor de video begint. 'Misschien niet omdat ik weet dat er een camera bij is,' vertelt het meisje. 'Ik denk niet dat ik ga huilen.'

Ze had het héél erg mis. De jongedame houdt het amper 20 seconden droog. Tegen het einde rollen de tranen over haar wangen en vindt ze er niets anders op dan haar neus in haar rok te snuiten. Zelfs Hunter, die de video op voorhand al gezien had, krijgt het even moeilijk.

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.