Home Uit & thuis VIDEO: de nieuwe film met Anna Kendrick belooft hi-la-risch te worden

VIDEO: de nieuwe film met Anna Kendrick belooft hi-la-risch te worden

Wij kunnen niet wachten!

Fox Searchlight
We zitten midden in het trouwseizoen, dus de eerste trailer van 'Table 19' komt op het perfecte moment. In de video zie je de gasten op het huwelijk die aan de singles table geplaatst werden, de tafel waar alle 'restjesgasten' gedumpt worden.

Niets zo vervelend als op een huwelijk aan de tafel met alle 'restjesgasten' te moeten zitten, gedwongen om awkward gesprekken te voeren met een hoop vreemden, en dat allemaal voor een gratis dessertje. Wel, dat is het idee achter de nieuwe komedie 'Table 19', waarin Anna Kendrick de rol van ex-lief van de getuige van de bruidegom (en gedumpt via sms) op zich neemt.

De film werd geregisseerd door Jeffrey Blitz, die ook al afleveringen van 'Parks and Recreation' en 'The Office' op zijn palmares heeft staan. In de cast: Anna Kendrick (duh!), Lisa Kudrow (Phoebe!) en Wyatt Russell (uit '22 Jump Street'). Onderstaande trailer ziet er alvast veelbelovend uit. Al moeten we nog even geduld hebben, want 'Table 19' komt pas op 20 januari 2017 in de Amerikaanse zalen.

Table 19

Lees ook: