Home Uit & thuis TIP: The Empty Shop opent – tijdelijk- zijn deuren in Mechelen

TIP: The Empty Shop opent – tijdelijk- zijn deuren in Mechelen

Een waanzinnig mooie trouwjurk voor een prikje, iemand?

Instagram: @emptyshopgent
Na Antwerpen en Gent strijkt The Empty Shop nu ook neer in Mechelen. Van 24 tot en met 26 maart kunnen modeliefhebbers naar hartelust snuisteren tussen gedoneerde items van bekende Mechelaars als Eva Daeleman en Roos Van Acker.

Wie tussen 24 en 26 maart in Mechelen is, moet ongetwijfeld een bezoekje brengen aan The Empty Shop op de Korenmarkt. Menig fashionista, waaronder ook Eva Daeleman en Roos Van Acker, kwamen ondertussen al hun leukste vergeten kledingstukken doneren die volgend weekend dus verkocht worden voor het goede doel. De opbrengst van The Empty Shop gaat integraal naar bomen voor Mechelen.

Trouwjurk voor een prikje

Ook wie nog op zoek is naar een trouwjurk kan in The Empty Shop terecht. 'We hebben ondertussen al vier trouwjurken ontvangen en er is er nog eentje onderweg,' klinkt het. Zo wordt de pop-up ook een klein beetje The Wedding Shop, waar je voor een prikje misschien wel jouw ultieme wedding dress kan scoren. De organisatoren van The Empty Shop lichtten trouwens al een tipje van de (letterlijke) sluier met onderstaande foto.

The Empty Shop

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.