Home Uit & thuis ‘Temptation’-koppel Niels en Rosanna wagen zich ook aan eigen vlogkanaal

‘Temptation’-koppel Niels en Rosanna wagen zich ook aan eigen vlogkanaal

Subscriben maar!

Screenshot YouTube: Niels en Rosanna
Het 'Temptation Island'-avontuur van 2017 zit erop, maar de deelnemers willen toch nog even van alle roem en glorie genieten. En dat doen de meesten via een vlog op YouTube. Na Alex, Karim én Lize en Ken hebben Niels en Rosanna nu ook de vlogmicrobe te pakken. 

Sporten, gezonde voeding, verhalen over hun leven en enkele beautytips. Dat mogen we allemaal verwachten in de komende vlogs van 'Temptation'-koppel Niels en Rosanna. Met enkele ups en downs hebben de twee 'Temptation Island' overleefd en nu gunnen ze hun fans een kijkje in hun leven via het YouTube-kanaal Niels en Rosanna

Het koppel heeft hun eerste video vrijdag online gezwierd. Terwijl Rosanna haar make-up nog even nakijkt, vertelt Niels over hun relatie. 'Zoals je ziet, zijn we nog samen. Happy couple! Maar het is niet leuk hoe het allemaal is gegaan.'

Doe er echt niet aan mee. Nooit doen. 

Het koppelt belooft na deze video nog meer vlogs over van alles en nog wat, inclusief een geheime opdracht van Rosanna. Dus blijven kijken is de boodschap! 

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees ook: