Home Uit & thuis SNEAK PEEK: ‘Ik kon het niet meer aan om telkens weer die...

SNEAK PEEK: ‘Ik kon het niet meer aan om telkens weer die leugens te horen’

Het is nog tot morgen wachten voor de allerlaatste aflevering van 'Temptation Island'. Maar wij hebben al een voorproefje!

VIJF
Woensdag is het zover, jongens en meisjes! De allerlaatste aflevering van dit bijzonder woelige 'Temptation Island'-seizoen is in zicht. Welke beslissingen namen de (ex-)koppels na hun verblijf op het eiland? En hoe reageren ze wanneer ze elkaar misschien voor het eerst in maanden weer terugzien?

Elf dagen lang werden vier koppels blootgesteld aan dé ultieme vleesgeworden verleiding. Wie kon weerstaan en wie niet mochten we de vorige weken al ontdekken. Maar wie vergaf blindelings? Wie besliste met of zonder enige pijn in het hart zijn relatie na 'Temptation Island' te beëindigen? En hoe reageren de (ex-)koppels wanneer ze elkaar misschien voor het eerst in maanden weer terugzien? Morgen komen we alle antwoorden op die levensvragen ein-de-lijk te weten.

Let's be honest, de puppyblik van Jolien zegt weer genoeg. Die schreeuwt: 'Ik had Herbert misschien niet mogen vergeven, maar ik zie hem doodgraag.' En sneaky Lisa, die blijft gewoon volhouden dat niet zij, maar haar (ex-)vriend Merijn de geboren leugenaar is. Wij houden ons hart alvast stevig vast.

Bekijk morgen samen met ons de allerlaatste aflevering van dit 'Temptation Island'-seizoen om 21u30 op VIJF.

Lees ook: