Home Uit & thuis Quick komt met levering aan huis

Quick komt met levering aan huis

Uh oh!

Librestock
We weten allemaal dat fastfood niet de meest gezonde optie is wanneer je maag begint te knorren, maar soms willen we gewoon genieten van die kleine guilty pleasure en een Giant menu van Quick verorberen. En binnenkort kan dat dus gewoon vanuit onze luie zetel.

Vanaf 25 februari zal de Quick in het Westland Shopping Center in Anderlecht de overheerlijke Quickburgers met een scootertje voor de deur afzetten. Op eender welk moment van de dag kunnen mensen die in Anderlecht of Dilbeek wonen bij een bestelling vanaf € 15 van Quick hun guilty pleasures laten leveren. Het zou gaan om een test om zo op den duur de levering aan huis dus door te trekken naar andere steden en gemeenten. Maar voorlopig weten we zelf niet meer.

Uh oh, Quick aan huis?!

We zijn er nog niet uit of we dat super goed nieuws moeten vinden, of eerder een drama voor onze muffin tops en onze gezondheid in het algemeen. Vroeger moesten we effectief de deur uit als we zin hadden in zo'n vettige maaltijd (vooral de dag na een feestje, we feel you). Met de bezorgdienst van Quick loopt het junk food binnenkort bijna letterlijk onze deur binnen…

Lees ook: